Veelgestelde vragen

Wat zijn nagel wraps? 

Nagel wraps plak je als een sticker op je nagels om je nagels te voorzien van een leuk kleurtje of versiersel. Deze nagel wraps bevatten 7 lagen gel, waardoor het zit alsof je bij een nagelsalon een full-treat manicure hebt gepakt. De nagel wraps hard je nog even 60 seconden uit onder de UV-lamp en je voegt ter bescherming en finishing touch nog een topcoat toe. Klaar is kees!

Inmiddels kan - ik na een beetje oefenen- zelf binnen 20 minuten mijn oude wraps afhalen, nagels schoonmaken en nieuw wraps plakken. Nadat ik mijn manicure @home heb gedaan 

Hoe sticker ik de nagel wraps?

Bekijk hiervoor het filmpje: 'Je wraps plaatsen in 4 stappen' of bekijk de reeel op Instagram.

 

Hoe verwijder ik de wrap nails?

Bekijk hiervoor het filmpje: 'Je wraps verwijderen in 3 stappen'

 

Hoe dik is de gel nail sticker?

De gelnagel is vrij dik, waardoor het ook een uitkomst kan zijn voor broze nagels. 

 

Hoe lang blijven gelnagels zitten?

De gelnagelstickers blijven minimaal 10 dagen zitten. 

 

Wat kan ik doen tegen het het haken van de wraps achter mijn haar? 

Je kan dan het beste een topcoat aanbrengen, dit zorgt ervoor dat wraps niet meer achter je haren haken. Meestal ontstaat dit na ~7 dagen. Een setje wraps bestaat uit 20 gelnagelstickers, waardoor je ook even een hakende sticker opnieuw kan plakken.

 

Wat kan ik doen tegen het chippen van de stickers? 

Breng een topcoat aan. Dit beschermd de gelnagelsticker. Of plak een nieuwe wrap. Bij het plakken is het ook zaak om de hoekjes goed aan te drukken met een stick. Dit voorkomt chippen en afbladderen. 

 

Hoe lang ben ik bezig met de gelnagel sticker manicure?

Als je een beetje geoefend hebt, is ~20 minuten haalbaar om nieuwe nagelstickers te plakken.

Sticker je gelnagels voor het eerst? Kijk dan eerst de instructievideo of bekijk de reeel op Instagram. Het is even handigheid krijgen dus waarschijnlijk ben je dan ongeveer ~ 30-40 minuten bezig. 

 

Heb je voor alle stickers een uv lamp nodig?

Klopt. Middels een UV LED lamp te gebruiken hard de gel uit van de nagelsticker. Door de gel blijven de stickers ook minimaal 10 dagen zitten. 

 

Krijg je nog nieuwe kleuren binnen?

Waarschijnlijk wel, maar heb je een specifieke wens stuur GNW dan even een mail naar hallo@gel-nail-wrap.nl.

 

Beschadigen gellakstickers je eigen nagels?

Als je de wraps op een juiste manier verwijdert, beschadigen je eigen nagels niet. Je verwijdert de stickers door een hoekje los te maken met de stick en vervolgens druppel je wat nagelriemolie onder de wraps, zodat de lijm loslaat. Laat de olie even intrekken. Je kan de stickers hierna gemakkelijk van je nagel loswippen. 

Als je de gelnagelstickers zonder nagelriemolie verwijdert heb je kans dat de bovenste laag van je nagels beschadigd. Bekijk ook het filmpje hoe je gel nagel wraps op de juiste manier verwijdert

Zijn gelnagelstickers vegan?

Alle producten in de webshop zijn vegan. Vegan betekent dat de producten geen dierlijke stoffen bevatten. 

Zijn de producten op dieren getest?  

Alle producten zijn niet op dieren getest. In tegenstelling tot vele soorten nagellak en ander beauty producten zoals make-up.  

Ook bevatten de producten van Gel Nail Wrap geen giftige stoffen. 

 

Kan ik gel nagelstickers veilig dragen tijdens mijn zwangerschap? 

Zeker. Met gel nagellak bestaat er een hele kleine kans dat er nagellak via de nagelriem of het nagelbed in de bloedbaan komt. Gezien de stickers niet vloeibaar zijn, is dit bij gel nail sticker niet ter sprake.

Ook wordt er bij nagellak gewaarschuwd voor het inademen van dampen. Als je toch naar de nagelsalon wilt, informeer dan eerst naar de ventilatie mogelijkheden tijdens je manicure. 

Als je een topcoat gebruikt, bekijk de ingredienten. Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om niet met bepaalde stoffen in aanraking te komen. Deze stoffen zijn pas schadelijk als je er vaak en lang achter elkaar gebruik van maakt. 

Kortom, nagel wraps plakken tijdens je zwangerschap is een heel goed alternatief voor de nagelsalon. 

Voor meer informatie lees de blog over: Het gebruik van nagellak vs. nagel wraps tijdens je zwangerschap  

Kan gel nagel wraps helpen met het stoppen van nagelbijten? 

Zeker! Hier zit de grootste nagelbijter van het land, maar dankzij het stickeren van wrap nails ben ik gestopt met nagelbijten. Een gel nail sticker bestaat namelijk uit meerdere lagen gel. De sticker kan je dus heel moeilijk door bijten, waardoor je minder snel de neiging hebt om even te gaan knabbelen.

Lees de blog over mijn ervaringen het nagelbijten te stoppen

De nagels laten los, hoe kan dat? 

Het kan zo zijn dat de batch van de leverancier niet goed is. Ik kan contact met ze opnemen als ik een foto heb van het zwarte hoesje met de nummers erop. Deze kan je mailen naar hallo@gel-nail-wrap.nl. Zo kunnen zij een batch herleiden en als deze foutief is, kan ik je hierin tegemoet komen. 

Starterset Gel Nail Wrap met nagel stickers

Starterset Gel Nail Wrap

VAN €73,75 NU VOOR €58!

Deze set bestaat uit:

  • 2 Gel Nail Wrap designs naar keuze;
  • Mini UV LED lamp;
  • XL Flacon Topcoat mat of shine;
  • Nagelriemolie Kokos of Roos.

Pak deze set en ontvang GRATIS verzending!

Stel je starterset samen