Hoe werken nagelstickers?

Stap-voor-stap-handleiding voor het aanbrengen van gelnagel stickers

Met onze gel nagelstickers voorzie je je nagels supersnel en gemakkelijk van toffe kleuren of nail art, zonder gedoe en droogtijd. Met dit handige stappenplan voor gelnagel stickers creëer jij zonder moeite toffe nagels, die tot wel 10-14 dagen meegaan. Het is eigenlijk heel simpel: plakken, uitharden en klaar!

Lees hier hoe je nagelstickers aanbrengt en verwijdert, inclusief pro-tips van onze Hanna voor een perfect resultaat.

Stap 1: Kies jouw gel nagelsticker

Voordat je start, moet je natuurlijk een van onze vele gel nail wraps uitkiezen om op je nagels te plakken. Ga jij voor solid of toch liever voor een van onze toffe nailart designs?

Wil je meer weten over nail art, klik dan hier!  

Stap 2: Voorbereiden van je nagels voor de gel nagelstickers

Begin met het voorbereiden van je nagels door eerst je handen te wassen en een schone werkomgeving te creëren: zorg ervoor dat alle gereedschappen en oppervlakken schoon zijn. 

Vijl vervolgens je nagels in de gewenste vorm en verzorg je nagelriemen met een nagelriemolie voor een nette uitstraling. Reinig je nagels daarna grondig met de gratis meegeleverde alcoholpads. Dit is om je nagels te ontvetten en een (nog) betere hechting van de gel nagelstickers te krijgen. 

Heb je nog vette nagels? Gebruik dan een buffervijl om ze te polijsten. Zo hechten de stickers nog beter.

Stap 3: Stappenplan gelnagel stickers aanbrengen

Begin met het kiezen van de juiste maat nagelsticker. Deze moet iets kleiner zijn dan je eigen nagel, je nagelriemen moet je dus vrijlaten. 


Verwijder de beschermende laag en plak de sticker op je nagel. Druk de nagelsticker goed aan, vooral in de hoeken, met behulp van de stick. Hierdoor rek je de nail wrap als het ware iets uit: je wrapped hem dus echt over je nagel. 


Zie ook deze video op Instagram

Stap 4: Vijl de nagelstickers 

Het overtollige deel van de sticker vouw je over de punt/bovenkant van je nagel. Vijl de sticker horizontaal af om hem gelijk te laten lopen met je nagel. Wat overblijft, haal je weg.

Stap 5: Nagelwrap uitharden en klaar!

Laat tot slot de nagelstickers zo’n 40-60 seconden uitharden onder een led UV-lamp voor nagels. En klaar zijn je toffe nagels!

Optioneel: stap 6. Let them shine! 

Wil je nog meer shine? Voor extra glans en duurzaamheid kun je een shine topcoat aanbrengen. Deze laat je ook zo’n 40 tot 60 seconden uitharden onder de lamp.


En that’s it! Simpel toch? Jij weet nu hoe nagelstickers werken en hoe je ze aan moet brengen. Wil je weten hoe je ze moet verwijderen? Dat lees je binnenkort hier. 

Extra pro-tips van Hanna!

Tip 1: Bewaren van de nagelstickers

Bewaar je nagelstickers altijd in het hoesje, het liefst op een donker- en koele plek. Zo voorkom je dat de wraps al eerder gaan uitharden. 

Tip 2: Geen zonlicht

Probeer bij het nagelstickers opdoen, zo weinig mogelijk zonlicht toe te laten. Doe je dat wel, dan kan het zijn dat het uithardingsproces vroeger begint dan dat je wilt, waardoor de nail wraps niet meer bruikbaar zijn. 


Tip 3: Vermijd olie of vet

Probeer een paar uur van tevoren geen handcrème, olie of andere vette crème voor je handen te gebruiken. Dan blijven je nagelstickers beter zitten. 


Deel jouw eindresultaat op Instgram of Tiktok en tag ons: @gel_nail_wrap

Lees ook meer over: 

Hoe verwijder ik gellakstickers? 

Ontdek welke kleur past bij jouw huid? 

Wrapping nails: Een babyboom manicure

Waar moet je op letten met het kopen van nails wraps 

Gellak vs. nails wraps
Starterset Gel nagelstickers van Gel Nail Wrap

Starterset Gel Nail Wrap

Deze set bestaat uit:

  • 2 nagel stickers designs naar keuze;
  • Mini UV LED lamp;
  • XL Flacon Topcoat mat of shine;
  • Nagelriemolie Kokos of Roos.

Pak deze set van €75,75 NU VOOR MAAR €59,95 én ontvang GRATIS verzending!

Stel je starterset samen

Gel Nail Wrap starterset

Deze Gel Nail Wrap starterset bevat alles wat je nodig hebt voor...