Over GNW

Wat is Gel Nail Wrap?

Wrap, mani & shine!

Geen tijd of budget om naar de salon te gaan? Met Gel Nail Wrap sticker je thuis in ~20 min premium gelnagels en heb je 10 dagen verzorgde nagels. De wraps plak je als een sticker op je nagels, vijlen, nog even 60 seconden onder de UV-lamp en klaar is kees. Inmiddels kan - ik na een beetje oefenen- zelf binnen 20 minuten mijn oude wraps afhalen, nagels schoonmaken en nieuw wraps plakken.  

Het gezicht achter Gel Nail Wrap

Hallo, ik ben Hanna. 32 jaar oud. En sinds 2017 samen met Jochem. Inmiddels hebben we twee zoons. En moet ik de hele dag meepraten over trekkers, vrachtwagens en duplo 😉.

Even uitgebreid mijn nagels lakken was zoiets wat met de komst van kinderen als eerste verdween. Het kost zoveel tijd: Lakken, drogen en de volgende laag. En ook omdat het er binnen twee dagen weer afbladdert was ik niet echt meer  gemotiveerd voor nagellak. Regelmatig naar de nagelsalon is ook niet echt mijn ding. Deze wraps is dus voor mij echt een uitkomst! En hoop ik dat ik met mijn webshop vol wraps ook andere mensen blij kan maken. 

Nail it! Liefs, Hanna

 

 

Branding door: Rosalie Bouma 

Starterset Gel nagelstickers van Gel Nail Wrap

Starterset Gel Nail Wrap

Deze set bestaat uit:

  • 2 nagel stickers designs naar keuze;
  • Mini UV LED lamp;
  • XL Flacon Topcoat mat of shine;
  • Nagelriemolie Kokos of Roos.

Pak deze set van €75,75 NU VOOR MAAR €59,95 én ontvang GRATIS verzending!

Stel je starterset samen

Gel Nail Wrap starterset

Deze Gel Nail Wrap starterset bevat alles wat je nodig hebt voor...