Gelnagels verwijderen

Ken je dat gevoel dat je erg blij bent met je nagels, omdat je al veel complimenten hebt gekregen, maar de tijd tikt. Je moet je gelnagels verwijderen. Of je nu een afspraak hebt gemaakt in de salon of het zelf doet. Hoe dan ook je ziet er tegenop. In deze blog vertellen we je waarom je absoluut niet op hoeft te zien tegen het verwijderen van je gelnagels.

Gelnagelstickers hét alternatief

Gelnagelstickers zijn nagelfolien met 7-lagen gel. Deze breng je aan op je eigen nagel en hard je uit onder een UV/LED lamp. Daarna oogt en voelt het als een gelnagel. Gewoon alsof je net uit de salon komt. De gellakstickers blijven zo'n ±14 dagen zitten. 

En het voordeel van gel nagelstickers is dat je ze gewoon zelf kan zetten, vanaf de bank. En ook wanneer je wilt, zonder een afspraak te maken in de salon. 

Ook is het ideaal voor als je bijvoorbeeld veel met je handen in het water zit, de nagelstickers blijven gewoon mooi en strak. 

Ik wil geen beschadigingen aan mijn nagels; hoe doe ik dat met gelnagels verwijderen?

Het is een veel veel gehoorde klacht dat mensen bij gelnagels verwijderen beschadigingen ervaren. Met deze nagelstickers van Gel Nail Wrap en het juiste stappenplan om gelnagels te verwijderen beschadig je jouw eigen nagels niet. 

Een paar dingen wat je preventief al kan doen tijdens het dragen van je manicure: 

  1. Beschermende maatregelen: Draag handschoenen bij het uitvoeren van ruwe werkzaamheden of activiteiten die je nagels kunnen beschadigen, zoals tuinieren of klussen.

  2. Vermijd nagelbijten en pulken: Deze gewoonten kunnen leiden tot beschadiging en afbladderen van de gellak. Probeer stressvolle situaties te verminderen en gebruik indien nodig anti-nagelbijtmiddelen.

  3. Regelmatige nabehandeling: Werk de gellaknagelstickers regelmatig bij door een topcoat laag te lakken en de levensduur van de gellak te verlengen. 

Stappenplan om gelnagels te verwijderen

Om beschadigingen aan je nagels te voorkomen bij het verwijderen van gellak, is het belangrijk om voorzichtig en zorgvuldig te werk te gaan. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

Je gelnagels verwijderen in 3 stappen

Bekijk onderstaande video hoe je gelnagels verwijderd 👇

 

Gelnagels verwijderen is iets wat je goed moet doen. Als je dit zonder onderstaande tips doet is er een grote kans op het beschadigen van je eigen nagels.

Wat heb je nodig?

Remover Serum en een stick of bokkenpoot.

Hoe gelnagels verwijderen?

1️⃣ Wip de nail wraps een beetje los met de stick.

2️⃣ Druppel wat olie onder de nagelsticker. Laat dit 10 minuten inwerken, zo lost de lijm op.

3️⃣ Verwijder de gellakstickers daarna stukje bij beetje en druppel indien nodig nog wat extra olie onder de wrap.

Ga zorgvuldig te werk om beschadigingen te voorkomen. Tada, you've nailed it!

Let op! Gebruik geen nagelriemolie voor de verzorging van je nagelriemen op het moment dat je nagel wraps draagt. Dan lost het lijm op en laten ze los.

Het belang van nagelverzorging

Het is belangrijk om je nagelverzorging serieus te nemen en een routine in op te bouwen. Gebruik elke dag nagelriemolie voor een goede hydratatie. 

Mocht je door eerder verwijderde gellak wel beschadigingen ervaren dan raden we je aan om je nagels een rustperiode te geven voordat je opnieuw gellak aanbrengt. Geef ze tijd om te herstellen en sterker te worden voordat je weer gellak aanbrengt. Bij het versterken kan een nagelverharder ook een goede optie zijn, zodat ze terug kunnen groeien naar de natuurlijke staat. 

Bovendien probeer niet te vaak gellak aan te brengen en weer te verwijderen. De gellakstickers van Gel Nail Wrap kan je ook over elkaar heen brengen, zodat je de gellak niet hoeft te verwijderen. 

Kortom, het verwijderen van gelnagels is eenvoudig, maar doe het op de juiste manier. Neem de tijd en daarmeer voorkom je beschadigingen aan je nagels. Ook is het belangrijk om zowel preventieve- als nazorgsmaatregelen te nemen om je nagels gezond te houden. 

 

Lees ook: 

Waar moet je op letten met het kopen van nails wraps 

Gellak vs. nails wraps

Een babyboom nagel met gellakstickers

Welke kleur past bij mijn huid? 

 

Starterset Gel nagelstickers van Gel Nail Wrap

Starterset Gel Nail Wrap

Deze set bestaat uit:

  • 2 nagel stickers designs naar keuze;
  • Mini UV LED lamp;
  • XL Flacon Topcoat mat of shine;
  • Nagelriemolie Kokos of Roos.

Pak deze set van €75,75 NU VOOR MAAR €59,95 én ontvang GRATIS verzending!

Stel je starterset samen

Gel Nail Wrap starterset

Deze Gel Nail Wrap starterset bevat alles wat je nodig hebt voor...