Een Babyboom nagel met gel nagel stickers

De musthave voor elke vrouw: Babyboom gellak

Ben je ook zoek naar een trendy en gemakkelijke manier om je eigen nagels een babyboom look te geven? Zoek niet verder! Met deze 7-lagen gel nagel stickers (nagel wraps) van Gel Nail Wrap ben je op het goede adres. 

Wat is babyboom nagels? 

Deze babyboom stijl is vernoemde naar de generatie die is geboren na de Tweedewereldoorlog. Deze Babyboom nagels zijn enorm populair en een echte nageltrend. 

Voor wanneer is de kleur voor een babyboom nagel geschikt? 

Deze trend is een chique stijvolle manier om je manicure te doen. Bovendien zijn deze babyboom gellak stickers erg subtiel. Of je nu een feestje hebt, een zakelijke afspraak of gewoon de dagelijkse look, een bayboom nagel is altijd een goed idee. 

Met deze babyboom hype wordt de nagelwereld compleet op z'n kop gezet. De eerdere trend (french manicure) wordt hiermee helemaal aan de kant gezet.

Het verloop van babyboom nagels kleur

De witte kleur van de babyboom gellak wordt meestal aangebracht onderaan bij de nagelriem en geleidelijk verloopt de kleur naar een roze of nude kleur richting de top van de nagel. 

De babyboom nagels kleur van Gel Nail Wrap loopt van wit naar subtiel roze. Deze breng je in een keer aan middels gel nagel sticker. 

Babyboom nagel

 

D.I.Y. Manicure 

Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar manieren om thuis een kwalitatief goede manicure aan te brengen. En thuis de salon te repliceren. Onze nagel wraps en nagelstickers zijn de perfecte oplossing voor wie een professioneel ogende babyboom manicure wil creëren, zonder naar de salon te hoeven gaan.

Hoe werkt het maken van een babyboom look met nagel wraps? 

Het doen van je eigen manicure met nagel wraps is een eenvoudige en gemakkelijke manier om je nagels een professionele look te geven, zonder dat je naar de salon hoeft. Lees ook hier de uitgebreide uitleg van het plaatsen van je eigen nail stickers. 

Bekijk onderstaande video hoe je nagel wraps plaatst 👇

Stap 1: Voorbereidingen 

Maak je nagels schoon en droog. Zorg dat je voor de tijd geen vettige cremes of olien hebt gebruikt. Ontvet je nagels met alcoholpads. 

Kies de juiste maat nagel wrap per nagel. Dit is erg belangrijk om een goede pasvorm te garanderen en het risico op chippen of loslaten te verminderen. Je kan beter een iets minder brede wrap nail kiezen dan een te brede. Dan heb je ook kans op loslaten ivm het plakken in de nagelriem. 

Stap 2: Aanbrengen

Plaats de wrap nail op de nagel en druk deze stevig aan, eventueel met de meegeleverde stick of een bokkenpoot. Begin bij de nagelriem en werk langzaam naar beneden, terwijl u de wrap strak en glad houdt. Vouw de overhangende randen van de wrap om je nagel en vijl het overtollige materiaal weg met de vijl. Daarna hard je de gellak babyboom 60 seconden uit onder de mini UV LED lamp. 

Stap 3: Afwerking

Om de levensduur te verlengen van de wrap nail en te zorgen dat deze goed hecht, kan je een topcoat aanbrengen over de wrap. Dit zorgt niet alleen voor een matte of glanzende afwerking, maar helpt ook om de wrap te beschermen tegen chippen en krassen. 

En klaar is kees, echt gellak babyboom nagels! In slechts een paar eenvoudige stappen kun je genieten van een mooie en duurzame babyboom gellak nagel look met behulp van nagel wraps. Of je nu een beginner bent in de nagelverzorging of een ervaren nagelstylist, nagel wraps zijn een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een professioneel uitziende manicure zonder de kosten en het vergeten van je afspraak bij de nagelsalon. 

Lees ook hier de pro-tips voor de mooiste wrap nails

Is babyboom ook geschikt bij het hebben van korte nagels ? 

Absoluut! Babyboom nagels zijn een veelzijdige stijl welke ook zeker geschikt zijn voor kortere nagels. Maar zeker deze wrap nails, omdat deze ook gemakkelijk te plakken zijn op je nagels bij kortere nagels. Lees hierover ook deze blog

Sterker nog: Deze babyboom nagels is een slimme manier om het te doen laten lijken of je langere nagels hebt. Dit komt doordat de babyboom een zachte overgang in kleur heeft en dit zorgt voor een optisch langere nagel. 

Ook zorgt deze babyboom manicure dat het uiterlijk van je handen verbetert. Het geeft een bepaalde mate van elegantie en laat je nagels er verzorgt uitzien. Met deze babyboom wrap nails creëer je deze elegante babyboom look in een handomdraai. Echt een upgrade - ongeacht de lengte van je nagels. 

Babyboom nagels kleur 

Hoe lang kan ik genieten van een babyboom look met nail wraps? 

Babyboom nagel wraps zijn een super goede optie voor iedereen die op zoek is naar een neutrale en duurzame nagelstijl. De levensduur van deze nagel wraps kan echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

Babyboom nailwraps blijven 10-14 dagen zitten. Ervan uitgaande dat deze op de juiste manier zijn geplaatst en goed worden verzorgd. Ook is het belangrijk dat ze volledig zijn uitgehard onder een mini UV LED lamp

Hou het zwarte uv werende hoesje altijd dicht totdat je de babyboom nagel gaat plaatsen, dit voorkomt vroegtijdige uitharding. Dit kan al vroegtijdig starten als de stickers worden blootgesteld aan direct of indirect zonlicht. Je merkt dit als de stickers moeilijk van de strip afkomen. 

Wil je zo lang mogelijk genieten van je manicure? Dagelijkse activiteiten zijn prima, maar je kan bijvoorbeeld handschoenen dragen als je aan de slag gaat met iandere taken. Ook het regelmatig aanbrengen van een top coat kan helpen om de levensduur van de nagel wraps te verlengen.

Kortom, babyboom nagel wraps zijn een geweldige keuze als u op zoek bent naar een langdurige en neutrale nagel. Met de juiste zorg en aandacht kunnen deze nagel wraps tot wel twee weken blijven zitten en u voorzien van mooie en professionele nagels die u trots kunt laten zien.  

Lees ook: 

Dé lentekleuren van 2024 

 

 

 

Starterset Gel nagelstickers van Gel Nail Wrap

Starterset Gel Nail Wrap

Deze set bestaat uit:

  • 2 nagel stickers designs naar keuze;
  • Mini UV LED lamp;
  • XL Flacon Topcoat mat of shine;
  • Nagelriemolie Kokos of Roos.

Pak deze set van €75,75 NU VOOR MAAR €59,95 én ontvang GRATIS verzending!

Stel je starterset samen

Gel Nail Wrap starterset

Deze Gel Nail Wrap starterset bevat alles wat je nodig hebt voor...