Nagelbijten is verleden tijd met gel nail stickers

Nagelbijten is verleden tijd met gel nail stickers

Ben je op zoek naar een veilige, maar effectieve en langdurige manier om te stoppen met nagelbijten? Sticker dan gel nail stickers. 

Nagelbijten deed ik: Altijd, overal

Zelf ben ik vanaf jongs af aan een nagelbijter. Altijd korte lelijke nagels, zelfs beet ik ook nog verder als het al niet meer kon... Er waren periodes dat ik stopte met nagelbijten en er waren periodes dat ik lekker weer elke dag knabbelde. Of naja lekker? Gewoon meer een gewoonte. En ik betrapte mij zelf er ook op dat ik meer nagelbeet als ik periodes had met meer stress. Stress was een trigger. 

Mijn moeder wilde vroeger al dat ik stopte met nagelbijten en verzon van alles: Er werd Byte-x op gesmeerd. Vreselijk! Ook werden er andere dingen geprobeerd zoals handschoentjes of gewoon letterlijk mij op de vingers tikken om te stoppen met nagelbijten. 

Allemaal te vergeefs.. 

Het voelde ook echt als een eeuwige strijd.. 

 

Maar nu weet ik hoe ook jij kan stoppen met nagelbijten

Ik wist altijd al dat ik zou kunnen stoppen, maar alle bovenstaande dingen demotiveerden mij juist. Ik moest dus alleen iets vinden dat leuker was dan m'n favoriete snack. En dat heb ik gevonden in nagel wraps van Gel Nail Wrap

 Wat zijn nagel wraps van Gel Nail Wrap? 

Nagel wraps plak je als een sticker op je nagels, vijlen, nog even 60 seconden onder de UV-lamp en klaar is kees. Inmiddels kan - ik na een beetje oefenen- zelf binnen 20 minuten mijn oude wraps afhalen, nagels schoonmaken en nieuw wraps plakken. 

Verschillende kleuren en maten 

Deze wrap nails zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn in verschillende kleuren en ontwerpen in de shop te verkrijgen. De gezondheid van je nagels gaan hiermee van onvoldoende naar een 10! En dan hebben we het nog niet eens over de looks. 

 

Hoe kan het dat een nagel wrap sticker zorgt voor het stoppen van nagelbijten? 

Doordat de gel nail sticker bestaat uit meerdere lagen gel, wat op je nagel is geplakt, kan je deze sticker niet doorbijten. Je maakt het dus als het ware moeilijker om toe te geven aan nagelbijten, waardoor je minder snel de neiging hebt om even te gaan knabbelen.   

Laat je mij weten of het gelukt is om te stoppen met nagelbijten? Of heb je een vraag of opmerking? Plaats deze hieronder in een reactie of stuur mij een e-mail 

Liefs Hanna

 

Lees ook de Veelgestelde vragen of Over GNW als je meer wilt weten over nagel wraps van GNW. 

Terug naar blog
 • Waarom geen base-coat bij wrap nails?

  Waarom geen base-coat bij wrap nails?

  Nail wrap is de hit van 2023. Ze hebben de nagelwereld veroverd als een snelle en creatieve manier om prachtige wrapped nails te creëren zonder gedoe met nagellak. Een interessant fenomeen...

  Waarom geen base-coat bij wrap nails?

  Nail wrap is de hit van 2023. Ze hebben de nagelwereld veroverd als een snelle en creatieve manier om prachtige wrapped nails te creëren zonder gedoe met nagellak. Een interessant fenomeen...

 • 5 redenen waarom nagelstickers

  5 redenen waarom nagelstickers

  Met de opkomst van snelle schoonheidsoplossingen, is het geen verrassing dat de gellak stickers een ware revolutie teweegbrengt in de nagelindustrie. Van opvallende ontwerpen tot duurzame resultaten, deze nagellak stickers...

  5 redenen waarom nagelstickers

  Met de opkomst van snelle schoonheidsoplossingen, is het geen verrassing dat de gellak stickers een ware revolutie teweegbrengt in de nagelindustrie. Van opvallende ontwerpen tot duurzame resultaten, deze nagellak stickers...

 • Gel nail wraps vs. press on nails: Welke is de beste optie voor jou

  Gel nail wraps vs. press on nails: Welke is de ...

   Iedereen streeft naar de perfect manicure, maar soms kan het onmogelijk lijken. Je maakt een keuze tussen een twijfelachtig resultaat met een D.I.Y. manicure of hoge prijzen in de salons....

  Gel nail wraps vs. press on nails: Welke is de ...

   Iedereen streeft naar de perfect manicure, maar soms kan het onmogelijk lijken. Je maakt een keuze tussen een twijfelachtig resultaat met een D.I.Y. manicure of hoge prijzen in de salons....

1 van 3

Gel Nail Wrap starterset

Deze Gel Nail Wrap starterset bevat alles wat je nodig hebt voor...