Waarom combineer je BIAB en een gellak stickers?

 Heb jij broze nagels ?

Heb je broze nagels en wil je graag gellak stickers? Dan raden we je aan om dit te combineren met een biab nagel. Dan kunnen je eigen nagels herstellen en gezond worden en kun jij dit combineren met een leuke gelnagelsticker. Kies uit een breed scala nagel wraps: een patroon of ga bijvoorbeeld voor lila nagels.

Dus ben je op zoek naar een manier om gellak stickers te plaatsen op brozere nagels? Look no further! Eerst een laagje BIAB.  

Wat is een BIAB nagel?

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing om zwakke en beschadigde nagels te versterken? Dan is een BIAB behandeling precies wat je nodig hebt. BIAB (Builder In A Bottle) is een speciale behandeling die gericht is op het versterken en revitaliseren van broze nagels. Met BIAB nagels geniet je van duurzame en gezonde nagels, waardoor deze behandeling perfect is voor mensen met broze of beschadigde nagels. Ontdek nu de voordelen van BIAB voor nagels die er niet alleen mooi uitzien, maar ook sterk en veerkrachtig zijn.

Populariteit van BIAB 

De biab nagels zijn tegenwoordig razend populair vanwege hun langdurige resultaten en natuurlijke uitstraling. Bovendien, zorgt het voor herstel van eventuele broze nagels. 

Look a like nagel met Gel Nail Wrap 

Heb je geen broze nagels, maar wil je wel een biab look? De Bathglow is ook te verkrijgen in de gelnagelsticker-variant. Een hele subtiele nagel. Deze Bathglow zorgt voor een prachtige natuurlijke, licht transparant roze look op je nagels. Deze nagels zijn voor mensen die houden van echte kwalitatieve salon nails; een subtiele stevige manicure. 

Bekijk ook onze starterkit. Deze is geheel zelf samen te stellen.

Combineer BIAB met gel nagel stickers 

In combinatie met gelnagel stickers kun je zelf verbluffende salon nails maken, onder de kosten en het gedoe van een salonbezoek. Hieronder delen we een stapsgewijze gids over hoe je BIAB nagels kunt maken in combinatie met gelnagel stickers, zodat je kunt genieten van prachtige nagels in het comfort van je eigen huis.

Stap 1: Voorbereiding

Voor je begint, zorg ervoor dat je nagels schoon en vrij van nagellak zijn. Vijl en vorm je nagels volgens je voorkeur. Duw de nagelriemen voorzichtig terug en verwijder eventuele overtollige velletjes. 


Stap 2: Aanbrengen van de BIAB Gel


Breng een dunne laag BIAB (Builder In A Bottle) gel aan op je nagels. Deze gel fungeert als een basislaag om je nagels te versterken en een glad oppervlak te creëren voor de gelnagel stickers.

Hard de BIAB gel uit onder een UV- of LED-lamp volgens de aanbevolen uithardingstijd.

Stap 3: Plaatsen van de Gelnagel Stickers


Kies de gelnagel stickers die je wilt gebruiken. Deze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en maten, dus kies degene die passen bij je gewenste look.

Haal voorzichtig de stickers van het vel en plaats ze op je nagels. 
Druk de stickers voorzichtig aan om luchtbellen te voorkomen en een glad oppervlak te creëren.


Vouw de wrap nail om het uiteinde van je eigen nagel.
En vijl je nagel horizontaal (net zoals je anders je nagels vijlt). Zo vijl je de gel nagel sticker door.

Verwijder de overtollige wrap. Hard de gelnagelsticker uit onder een UV- of LED-lamp volgens de aanbevolen uithardingstijd.


Stap 4: Aanbrengen van de Topcoat


Breng een laag transparante topcoat aan over de gelnagel stickers en de BIAB gel. Dit zal de stickers vastzetten en een glanzende afwerking geven aan je nagels.

Hard de topcoat uit onder de UV- of LED-lamp volgens de aanbevolen uithardingstijd.


En daar heb je het! Met deze eenvoudige stappen kun je prachtige nagels creëren met behulp van gelnagel stickers, allemaal binnen het comfort van je eigen huis. Deze combinatie biedt duurzaamheid, stijl en gemak, waardoor je kunt genieten van een salonwaardige manicure zonder de deur uit te hoeven. Experimenteer met verschillende stickers en kleuren om je eigen unieke look te creëren en rock je nieuwe BIAB nagels met trots! 

Bekijk ook de video

Lees ook hier de uitgebreide uitleg van het plaatsen van je eigen nail stickers. 

Bekijk onderstaande video hoe je nagel wraps plaatst 👇

 

Conclusie

De combinatie tussen BIAB gelnagels en gelnagelstickers is dé keuze voor wie op zoek is naar een manier om toch wrap nails te gebruiken als je broze nagels hebt. Een geweldige oplossing voor elke nagelliefhebber! Waar wacht je nog op? Ontdek nu de voordelen en geniet van de perfecte nagels die wekenlang meegaan.

Starterset met nail wraps van Gel Nail Wrap

Starterset Gel Nail Wrap

VAN €75,75 NU VOOR €58!

Deze set bestaat uit:

  • 2 nagel stickers designs naar keuze;
  • Mini UV LED lamp;
  • XL Flacon Topcoat mat of shine;
  • Nagelriemolie Kokos of Roos.

Pak deze set van €75,75 NU voor maar €58,- én ontvang GRATIS verzending!

Stel je starterset samen

Gel Nail Wrap starterset

Deze Gel Nail Wrap starterset bevat alles wat je nodig hebt voor...