One size fits all met nagelstickers?

One size fits all met nagelstickers?

Stap uit de wereld van beperkingen en omarm het idee dat nagelstickers de nieuwste trend zijn die werkelijk 'One Size Fits All' belooft voor jouw nagels! In deze blog nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar de veelzijdigheid van nail wraps en waarom ze de perfecte oplossing zijn voor iedereen die op zoek is naar snelle, stijlvolle, snelle en nette manicure. 

Nail wraps zijn een complete gamechanger als het gaat om de manier waarop je je nagels verzorgt. Het aanbrengen van nagelwraps is eenvoudig, waardoor je in slechts enkele minuten een foutloze manicure kunt bereiken, wat je tijd en geld bespaart in vergelijking met dure bezoeken aan de salon.

Hoewel ze al superhandig zijn, zijn er verschillende tips voor het aanbrengen van nails wraps die je in gedachten wilt houden om een perfect eindresultaat te garanderen. Het bepalen van de juiste maat voor nail wraps om bij je nagelbedden te passen, is een cruciaal onderdeel van het proces, waarbij veel merken verschillende maten aanbieden.

Gelukkig is het eenvoudig om te leren hoe je wrap nails op maat maakt voor korte nagels, brede nagels of lange nagels. In deze handleiding zullen we alles behandelen wat je moet weten over het verkrijgen van een nette manicure die goed blijven zitten door middel van de juiste maatvoering.

Er is veel te bespreken als het gaat om de wereld van DIY nail wraps, dus laten we er meteen induiken!

Het belang van de juiste maatvoering van nail wraps

Als je nog niet hebt geprofiteerd van een van de best bewaarde geheimen van de schoonheidswereld, vraag je je misschien af: wat is een nail wrap eigenlijk en zijn nagelstickers slecht voor je nagels?

Nails wraps zijn vooraf geverfde of semi-uitgeharde strips met gellak die zich hechten aan je nagelbed. De beste nail wraps zijn veilig en vrij van gifstoffen, en kunnen net zo lang meegaan als een manicure in de salon. Je hebt zelfs de mogelijkheid om nagelstickers te gebruiken op kunstnagels voor een extra glamoureuze uitstraling.

Het aanbrengen van wrapped for nails is eenvoudig, maar het is belangrijk te begrijpen hoe je nail wraps op maat kunt maken om er optimaal van te profiteren. 

 

Welke maat nail wrap kies je? En waar hou je rekening mee?

Het correct bepalen van de maat van nail wraps is de beste manier om een salonwaardige afwerking van je manicure te garanderen. Veel strips die je koopt, bevatten verschillende maten, waaronder wraps voor brede nagels, lange nagels en korte nagels.

Het nemen van de tijd om ervoor te zorgen dat elke wrap goed past op je nagelbed zal een aanzienlijke invloed hebben op je uiteindelijke resultaten. Bijvoorbeeld, nail wraps die te klein zijn, kunnen delen van je nagelbed onbedekt laten, wat de ontwerpen van nagelkunst op je wraps kan verstoren.

Aan de andere kant zijn nagelstickers die te groot zijn voor je nagels vatbaar voor ophoping, wat onaantrekkelijke luchtbellen veroorzaakt en een gladde afwerking bederft. Bovendien, kunnen ze dan ook sneller loslaten. 

De optimale levensduur van nail wraps

De juiste maatvoering is ook van vitaal belang als het gaat om ontdekken hoe je nagelstickers langer kunt laten meegaan. Leren hoe je de maat van nagelstickers kunt bepalen voor je nagelbed is de beste methode om de duurzaamheid van een salonmanicure te evenaren.

Slecht passende wrap nails zullen niet goed blijven kleven aan je nagelbed, vooral niet bij overtollig materiaal. Het bepalen van de maat van nail wraps en het vermijden van overtollig materiaal kan ook je nagelriemen gezond houden.

Door wrap nails op de juiste maat te maken, kun je een naadloos aanbrengproces garanderen en een prachtig, langdurig eindresultaat verzekeren. In het volgende gedeelte gaan we kijken hoe het maatvoeren van wrap nails werkt en hoe je kunt omgaan met variaties in nagelbedmaten. 

One size fits all 

Hoewel wrap nails niet volledig one size fits all zijn, zullen de beste merken voldoende opties bieden om je dichtbij een geweldig eindresultaat te brengen. Met aanpasbare maten om uit te kiezen, kun je vervolgens je wraps bijknippen voor een nog betere afwerking.

Meer tips voor een verbluffende manicure  

Het bepalen van de maat en het knippen van de wraps is slechts een een onderdeel voor dit mooie resultaat. Met de juiste technieken kun je leren hoe je gel-nagelstrips langer kunt laten meegaan en optimaal kunt profiteren van de esthetiek van je eindresultaat.

Voorbereiding is Essentieel

Een manicure in enkele minuten begint allemaal met een beetje voorbereiding. Ten eerste wil je leren hoe je nagelstickers moet bewaren door ze op een koele en droge plaats te bewaren, uit de buurt van vocht dat de lijm of nagelstickers zou kunnen beschadigen.

Zorg dat je nagels een uur voordat je begint vrij zijn van water, lotions of oliën, omdat deze de werking van de nails wraps kunnen verstoren. Daarna kan je je nagels schoonmaken met de meegeleverde alcohol pads en voorzichtig je nagelriemen terugduwen met de meegeleverde stick.

Van start met de nagelstickers

Nadat je je nagelbedden hebt voorbereid, moet je alle tips voor het bepalen van de maat van nail wraps toepassen die we hierboven hebben besproken. Onthoud om visueel maten te vergelijken en metingen te nemen voordat je begint, en knip indien nodig bij.

Nadat je de perfecte maat voor je nagelbedden hebt bereikt, pel je de achterkant eraf en houd je deze verticaal over je nagel. Je kunt ervoor kiezen om het te laten uitsteken en eventuele overtollige lengte af te knippen, maar zorg ervoor dat je geen ruimte achterlaat bij je nagelriemen.

Met een goed passende nail wraps op zijn plaats, breng je de wrap stevig aan op je nagelbed. Je kunt de wrap naar beneden gladstrijken om eventuele luchtbellen die zich hebben gevormd, te verwijderen.

We raden ook ten zeerste aan om een toplaag te gebruiken om je manicure af te sluiten en extra glans toe te voegen. Wij hebben de beste toplaag voor nagelwraps in ons assortiment, zodat je een fabuleus salonwaardig resultaat kunt garanderen.

Veilige Verwijdering

Het leren hoe je nagelstickers moet verwijderen is net zo eenvoudig als het aanbrengen ervan, waardoor je de vrijheid hebt om snel te wisselen met een nieuwe set. 

Een optie is om olie op een nagelriemstok aan te brengen om voorzichtig je nagelriemen terug te duwen. Van daaruit kun je onder het nagelbed schuiven, waardoor de randen van de nagelstickers loskomen en deze gemakkelijk kan worden verwijderd.

Door de tijd te nemen om oude nagelstickers veilig te verwijderen, kun je ervoor zorgen dat je nagels gezond blijven en klaar zijn voor de volgende set wraps!

We hebben de ins en outs van het bepalen van de maat van nagelwraps en het maximaliseren van het aanbrengproces verkend. Het enige wat nog resteert, is uitvinden waar je nagelwraps kunt vinden, maar gelukkig ben je al op de juiste plek!

Vind je nieuwe nagelstickers

Nagelstickers bij Gel Nail Wrap zijn ook opmerkelijk betaalbaar, aangezien veel van onze vellen twee of zelfs drie keer kunnen worden gebruikt met creatief knippen, waardoor je je maandelijkse manicurebudget kunt verlagen tot minder dan €30,-!

Terug naar blog
 • Topcoat: Van sticky naar niet sticky

  Topcoat: Van sticky naar niet sticky

  Welkom bij onze blog waar we dieper ingaan op een veelvoorkomend probleem bij nagellak: plakkerige topcoat. Niets is frustrerender dan een perfecte manicure voltooien, alleen om te merken dat je...

  Topcoat: Van sticky naar niet sticky

  Welkom bij onze blog waar we dieper ingaan op een veelvoorkomend probleem bij nagellak: plakkerige topcoat. Niets is frustrerender dan een perfecte manicure voltooien, alleen om te merken dat je...

 • Maak kennis met het gellak starterspakket

  Maak kennis met het gellak starterspakket

  Ben jij ook zat van al die overvolle nagel salons? Om nog maar niet te spreken voor een manicure of pedicure. Daarom is een gel starterspakket is een essentiële investering....

  Maak kennis met het gellak starterspakket

  Ben jij ook zat van al die overvolle nagel salons? Om nog maar niet te spreken voor een manicure of pedicure. Daarom is een gel starterspakket is een essentiële investering....

 • Duik in de Trend van 2024: Met een schitterende soap nagel

  Duik in de Trend van 2024: Met een schitterende...

  Stel je voor dat je net uit een weelderig schuimend bad stapt, je handen omringd door zachte zeepbellen die glinsteren in het licht. Dit is precies het gevoel dat je...

  Duik in de Trend van 2024: Met een schitterende...

  Stel je voor dat je net uit een weelderig schuimend bad stapt, je handen omringd door zachte zeepbellen die glinsteren in het licht. Dit is precies het gevoel dat je...

1 van 3

Gel Nail Wrap starterset

Deze Gel Nail Wrap starterset bevat alles wat je nodig hebt voor...