De favoriete nagel wraps voor winter 2022-2023

De favoriete nagel wraps voor winter 2022-2023

Wij houden van de buitensporige kleuren en wat extra glamour is ook niet snel te gek. Hier de favoriete nagel wraps van dit moment, welke ook allemaal zeer geschikt zijn voor de winter. 

 

Lila Jacket - Paarse nagels 

Deze wrap geeft je stralende paarse nagels. In de winter? Ja echt! Deze gel nail sticker gaat als warme broodjes over de toonbank. Maar ik denk ook voor komende zomer leuk voor tijdens een festivalweekend. Voetjes van de vloer met deze lila nagels is vrolijkheid gegarandeerd. 

 

Aubergine - Bordeaux rode nagels 

Deze nagel wrap spant vanaf het begin de kroon. En is super populair. Met deze gel nail sticker creëer je in een handomdraai bordeaux rode nagels. Al zal dit ook voor sommige mensen door gaan als paarse nagels ;-) Ieder z'n eigen perceptie he! Zelf heb ik deze nagel wrap sticker ook echt al een aantal keer gestickerd. 

 

Old Pink Glitter - roze nagels met nageldesign 

Deze nagel wrap sticker zorgt voor roze nagels met een nageldesign. Een oud roze kleur met zwarte dots en bladgoud, zorgen voor een echt nageldesign in deze wrap. Iets wat je met gellak nooit voor elkaar krijgt. Of je moet houden van heel veel gepriegel en geduld. 

 

Sapphire Sas - Blauwe nagels, regenboog nagels 

Met deze Sapphire sas sticker je blauwe nagels. Je kan de verschillende blauwtinten variëren, zodat elke nagel verschillend kleurt. Net als regenboog nagels. Deze zijn erg geliefd onder millenials en de generatie Z. 

 

Gala Gold - Gouden nagels 

Deze gouden wraps zorgt voor gouden nagels, of ook wel gele nagels genoemd. Al heb ik daar zelf wat moeite mee. Goud is toch veel chiquer! En dat is deze wrap ook. Perfect voor tijdens de feestdagen, een gala of gewoon stapavondje. Stylen met gouden sieraden of een goede glitter top. Deze nagel wrap sticker maakt je look helemaal af. 

 

Black Night - Zwarte nagels 

Dit zijn voor mij nog steeds de meest verrassende wrap nails. Voordat ik deze zwarte nagels stickerde was ik niet enthousiast en moest ik juist aan een emo-look denken. Maar toen ik ze eenmaal had gestickerd was ik hooked!

 

Army Green - Groene nagels 

De meest populaire kleur is Army Green. Dit is geweldig, want de afgelopen jaren zijn mensen heel nieuwsgierig naar nagels in andere kleuren dan gewoon roze nagels of bordeaux rode nagels. Het is een uitstekende aanvulling op elke look die op zoek is naar iets nieuws voor de winter.

 

Ik ben ook erg benieuwd wat deze lente aan trendkleuren gaat brengen! 

Wat is jouw favoriet? 

Liefs Hanna

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3